Returns

hart klein kleinHoe retourneer ik mijn bestelling?

Is jouw bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Je hebt altijd de mogelijkheid jouw bestelling terug te sturen; je hebt hiervoor 14 dagen na ontvangst om jouw retour aan te melden en terug te sturen na jouw melding.

Retourneren is vrij eenvoudig. Stuur de artikelen inclusief het meegezonden retourformulier naar het onderstaande adres. Heb je het pakket ontvangen als pakket stuur het dan retour als pakket, past het door de brievenbus zend het dan terug als brievenbuspakket met barcode. Bewaar het verzendbewijs goed!

Girls love Sports
Kompasstraat 27E
2583 XV Den Haag

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag uiterlijk binnen 14 dagen teruggestort op de rekening welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Girls love Sports staat erom bekend retourzendingen snel af te handelen.

Houd er rekening mee dat wij retourzendingen alleen in behandeling nemen als deze in originele staat en inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items mogen worden teruggestuurd maar worden wel in rekening gebracht.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren of om te ruilen in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

 

hart klein kleinHoe kan ik een bestelling omruilen?

Wil je een item omruilen, omdat de kleur of maat niet goed is? Geen probleem, volg onze normale retour procedure maar geef op de pakbon aan welk item je wilt ruilen en voor welke maat en/of kleur. Het is alleen mogelijk om een artikel te ruilen tegen een ander artikel van dezelfde prijs.

Houd er rekening mee dat artikelen snel uitverkocht zijn en het hierdoor dus niet altijd meer mogelijk is om je item te ruilen. Indien dit het geval is nemen wij contact met je op om een gepaste oplossing te vinden.

 

hart klein kleinWat moet ik doen als mijn bestelling niet klopt?

Neem contact op met info(@)girlslovesports.com. Op werkdagen zorgen wij binnen uiterlijk 48 uur voor een passende oplossing.

 

hart klein kleinKrijg ik het totaal betaalde bedrag retour?

Na ontvangst van je retourzending, storten wij het bedrag uiterlijk binnen 14 dagen terug op de rekening welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. De verzendkosten worden alleen vergoed wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd. Als er een deel van de bestelling wordt geretourneerd, worden de verzendkosten niet vergoed.