About Girls love Sports

Hi, mijn naam is Jessica en ik ben de oprichter & eigenaar van Girls love Sports.

Het idee voor Girls love Sports is geboren tijdens mijn werk voor een kitesurfschool waar ik de lessen verzorgde maar ook de inkoop- en de marketing. Er waren steeds meer vrouwen die zich interesseerde voor het kitesurfen, suppen- en surfen maar er waren nog maar weinig shops en producten die alleen maar gericht waren op vrouwen.

In combinatie met mijn liefde voor mode en reizen heb ik toen besloten een een girls only shop te beginnen met unieke producten uit heel de wereld, die ik tijdens mijn reizen heb ontdekt en graag met jullie wil delen. Soms vind je de items niet die je graag zou willen in de shop, en daarom heb ik besloten ook zelf aan de slag te gaan met ontwerpen. Sinds kort vind je daarom mijn eigen sieradenlijn in de shop. Limited edition, handmade en echt zilveren items geïnspireerd door Bali en mijn liefde voor de zee.

Er staan nog zoveel wensen op mijn lijstje, in de toekomst daarom nog veel meer leuke merken en handgemaakte items. Maar in de tussentijd hoop ik dat je de website met alle items, blogs en lifestyle events net zo leuk vindt als ik!

hart klein klein“She turned her cant’s into cans, and her dreams into plans.hart klein klein

 

Girls love Sports
Kompasstraat 27E
2583 XV Den Haag
T: + 31 6 444 211 09
E: info(@)girlslovesports.com

KvK: 59.32.87.38
BTW identificatienummer: NL.145.96.45.41.B01
IBAN: NL.88.INGB.000.624.2714
BIC: INGBNL2A