About Girls love Sports

Hi, ik heet Jessica en ik ben de oprichtster & eigenaar van Girls love Sports.

Het idee voor Girls love Sports is geboren tijdens mijn werk voor een kitesurfschool waar ik de lessen verzorgde maar ook de inkoop- en de marketing. Er waren steeds meer vrouwen die zich interesseerde voor het kitesurfen, suppen- en surfen maar er waren nog maar weinig shops en producten die alleen gericht waren op vrouwen.

In combinatie met mijn liefde voor mode en reizen heb ik toen besloten een girls only shop te starten met unieke producten uit heel de wereld. Vaak ontdekt tijdens één van mijn reizen. Soms vind je echter de producten niet die je graag zou willen verkopen en daarom ben ik aan de slag gegaan met het ontwerpen van een eigen sieradenlijn. Echt zilveren items, handmade en geïnspireerd door Bali en mijn liefde voor de zee.

Er staan nog zoveel wensen op mijn lijstje, in de toekomst daarom nog veel meer leuke merken en handgemaakte items in de shop. Maar in de tussentijd hoop ik dat jij de website met alle items, blogs en lifestyle events net zo leuk vindt als ik!

hart klein klein“She turned her can’ts into cans, and her dreams into plans.hart klein klein

Girls love Sports
Kompasstraat 27e
2583 XV Den Haag
T: +31 6 444 211 09
E: info (@)girlslovesports.com

KvK: 59.32.87.38
IBAN: NL.88.INGB.000.624.2714                                                                                                                                                                                                                                                              BTW-ID: NL001723368B61
BIC: INGBNL2A